Permanent Makeup

Permanent Makeup

Årsagerne til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange — det kan skyldes mangelfuldt eller mindre hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning  og for nogen handler det blot om af få tilført mere volume til et ellers fint bryn. Book en gratis konsultation nu.

Opmåling

Giv dine bryn et løft

Giv dine bryn et løft

Powderbrows/Ombrébrows er en skyggelægning af brynet, i den facon som brynet skal have. I modsætning til hvad mange tror kan dette resultere i et elegant og naturligt bryn, som en pudderagtig effekt bag sine egne hår.

Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet og man således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå.

Vælg selv din shadings

Vælg selv din shading

Skyggelægning af bryn dækker over alle begreber indenfor shading-kategorien, hvor der deponerers farve i en form under hårene, med en PMU maskine. Skyggelægning kan således laves i flere udgaver og i forskellige grader af intensitet. 

Hos Nordic Hairlounge bestræber vi os altid efter, at opnå et naturligt og æstetisk resultat, tilpasset individuelt til vores kunder. Dette er den eneste metode der laves her. 

Skyggelægning

TYPER AF SHADING

brow-1
Soft Shading

Farven deponeres, som et meget let og transparent look – som et diskret farveslør bag egne hår for at forme brynet. Kan sidestilles med det look man opnår efter en alm. farvning med brynfarve. Dette look er velegnet til dig, som har en relativ god hårvækst på brynene uden store manglende områder.

brow-2
Medium Shading

Farven deponeres således at man opnår et semi-transparent look, med lidt mere dække evne. Dog vil looket altid laves med en blød start samt bløde kanter i kombination med soft shading. Dette look er velegnet til dig, som mangler lidt tæthed i brynene og til dig som oplever en udtynding af hårvækst i områder af brynet.

brow-3
Full Shading

En mere dækkende deponering af farve, dog stadig med toning i starten af brynet og bløde kanter i form af soft/medium shading. Dette look er velegnet til dig, som har ingen/meget sparsom hårvækst eller som har områder i brynet uden hårvækst som skal blendes samme med områder med hårvækst. Dette er også et velegnet look, til dig, som tegner dine bryn til dagligt og ønsker et mere markant udtryk.

Billede af tilfreds kunde der har fået lavet Permanent Makeup

UDTALELSE

Jeg fik ordnet mine bryn af søde Regitze og resultatet er langt bedre end, hvad jeg turde drømme om. Regitze har formået at lave dem, så de ser naturlige ud og passer perfekt til mit ansigt. Hele processen har været en god oplevelse, hvor man føler sig i trygge og meget kyndige hænder. Alle mine varmeste anbefalinger til Regitze 😍😍 

Jeg fik ordnet mine bryn af søde Regitze og resultatet er langt bedre end, hvad jeg turde drømme om. Regitze har formået at lave dem, så de ser naturlige ud og passer perfekt til mit ansigt. Hele processen har været en god oplevelse, hvor man føler sig i trygge og meget kyndige hænder. Alle mine varmeste anbefalinger til Regitze 😍😍 

Simone Weilstrup.

Simone Weilstrup

Du er i trygge hænder

Du er i trygge hænder

Ved Nordic Hairlounge er du i trygge hænder fra start til slut.
Læs her hvordan et forløb normalt vil foregå:

1 — Information & vejledning

Forud for din behandling, vil en samtale om forventninger, forløb og resultat forkomne. På selve behandlingsdagen, skal du udfylde og underskrive en formularer vedr. dit helbred og alt hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende at du opgiver de fuldstændige korrekte oplysninger, af hensyn til sikkerheden ved din behandling.

2 — Proceduren

Inden behandlingen påbegyndes, vil du få påført bedøvelsescreme. Herefter vil opmåling og optegning finde sted og du vil blive bedt om at godkende optegningen og give din mening til kende. Såfremt at der er justeringer ift. dine ønsker, vil disse blive foretaget og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først når du har godkendt formen og vi er enige om, at det er formen netop dig.

3 — Efter behandlingen

Efter behandlingen er det naturligt at være hævet og rød i området og farven vil fremstå mørk og markant. Hævelsen aftager i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså. Farven bliver mere markant i dagene efter, pga. helingsprocessen og oxidering af farven + der dannes sårskorpe. Man ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er nødsaget til at væbnes med tålmodighed. Farven vil falme 20-50%.

4 — Helingsprocessen

Efter 4-10 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager og farven kan, på dette tidspunkt, se transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Det skyldes, oftest at huden er helt ny og derfor er en smule lyserød. Huden skal herefter “bygge sig op” til normal tykkelse igen, ligesom et almindeligt sår der heler. Det er vigtigt at man ikke piller i det!

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har prøvet at besvare de mest stillede spørgsmål her

Gør det ondt at få lavet Powder Brows?

Jeg tror at der er en forestilling om, at det gør mere ondt end det egentlig gør.

Er Powder Brows Permanent?

Det er semi-permanent, man skal have brynene fyldt op ca. 1 gang om året.

Hvordan finder man den rigtige form og farve på sine Powder Brows?

Vi tilpasser farven netop din hudtype og formen måler jeg ud fra dit ansigt.

Hvad er forskellen på Powder Brows og Micro Blading?

Den ene måde er Powderbrow som er en shading af brynet. Den anden er Micro Blading, hvor du med en skalpel får tegnet hårstrå.

Kan man få behandlingen som gravid/ammende?

Nej. Du kan først få lavet dine bryn, fra sekundet du stopper med amning. 

Vi glæder os til at høre fra dig

Vi glæder os til at høre fra dig

Du kan booke en gratis konsultaion, hvor du kan høre meget mere om,
hvad der netop kan gøres for dig og dine bryn. 

Nordic Hairlounge by Regitze logo
KONTAKT

Nordic Hairlounge by Regitze
Faaborgvej 37A

5250 Odense SV

Nordic Hairlounge by Regitze
Faaborgvej 37A

5250 Odense SV

ÅBNINGSTIDER

Åbningstiderne kan variere